Меню
Вашата кошница

ПАКЕТНИ ОФЕРТИ! Комбинирайте и спестете пари!Научете повече!

Блог на vimax.bg RSS Feed

21 Mar Новата серия климатици от Mitsubishi Heavy Industries – Smart Plus
admin 0 2358
В тази статия ще ви разкажем за новата серия на Mitsubishi Heavy – Smart Plus, която впечатлява с красива визия, възможност за отдалечен достъп за пълен контрол над климатика и функции, които повишават комфорта в дома ви. Вградено Wi-Fi управление Wi-Fi управлениеУправлявайте климатика си от разс..
28 Feb Видове монтажни дейности при инсталацията на климатична техника
admin 0 4782
Монтажите на климатична техника се делят на 2 основни вида: С видим тръбен път – свързването между външното и вътрешното тяло се осъществява посредством тръбен път, който е видим и може да се скрие с естетичен PVC канал. Този тип монтаж е характерен за жилища, в които се живее и не могат да се пре..
22 Aug Съвети при избор на климатик за отопление
admin 14 47311
Предстои ли ви покупка на климатик? В тази статия сме се фокусирали върху основните въпроси и фактори, които ще ви помогнат в избора. 1. За какво ще използвате климатика? Климатик за отопление и охлажданеЗапочнете с този въпрос. Отговорът му ще очертае основната рамка на търсенето ви. Когато став..
08 Aug Хладилник с много възможности от Bosch
admin 0 1717
Свободностоящите хладилници с фризери от Bosch могат да бъдат поставени навсякъде, запазват пресните продукти свежи и ви помагат да съхранявате храната си лесно и организирано. Ето как: Голямо пространство за съхранение на пресни продукти Система VitaFresh XXLХладилникът разполага със система Vit..
18 Jul Xtreme Eco - новият климатик от Midea
kristian 1 2405
Midea Xtreme Eco – инверторен климатик с ефективни технологии за електроспестяване, възможност за управление чрез Wi-Fi и филтри за пречистване на въздуха. По-чист въздух с Midea Xtreme Eco Климатикът има няколко филтъра, които ви осигуряват по-чист и здравословен въздух. Филтри за пречистване н..
01 Jun Как TESY подобриха ефективността на хоризонталните бойлери?
admin 0 2460
Хоризонталните модели електрически бойлери са много подходящо решение, особено ако мястото ви за монтаж е ограничено. Дизайнът им позволява поставяне в ниши или дори над врата, което ви осигурява повече свободно пространство. Като недостатък може да се изтъкне, че горещата вода се разрежда и охлажд..
Показани са от 1 до 6 от 148 резултата (25 страници)